ThomCommuniceert

StrandLAB Almere

Een culturele stad is aantrekkelijke stad.

StrandLAB Almere versterkt de culturele uitstraling van Almere. Dit doet StrandLAB door culturele initiatieven op en rond het Almeerderstrand aan te jagen en te zorgen voor samenhang. Bij StrandLAB Almere was ik actief als communicatiemedewerker sociale media.

In deze rol was ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de social media (betaald en organisch) en het creëren van content, de on- en offline persuitingen en ondersteuning bij evenementen en algemene communicatiewerkzaamheden.

Klant:
StrandLAB Almere
Services:
Social media, Host & Hospitality

Thom is een gedreven en enthousiaste jonge hond en een echte teamspeler. Hij is ambitieus en toegewijd en gaat er helemaal voor. Voor StrandLAB Almere doet Thom de sociale media en werkt daarin samen met de programmamedewerker. Met gemak vertaalt hij activiteiten in posts, zorgt hij voor reuring en betrokkenheid via de kanalen en ook houdt hij de perscoverage bij. Zijn nieuwsgierigheid en enthousiasme zijn zijn kracht. Hij stelt zich dienstbaar op en wil graag meer leren en zijn grenzen verleggen. Vanuit zijn opleiding heeft hij de nodige ervaring met het opzetten en uitvoeren van een communicatiestrategie. Daar wil hij zich de komende tijd nog meer in gaan bekwamen.

Meta van Drunen - directeur StrandLAB Almere

Al tijdens zijn sollicitatie viel het mij op hoe enthousiast Thom is. Hij was bovendien een van de weinigen die meteen durfde door te vragen als iets hem niet duidelijk was. Hij is positief ingesteld, denkt in oplossingen en toont lef. Thom komt er wel!

Saskia Crogniet-Vijn - directeur StrandLAB Almere