ThomCommuniceert

Windesheim in Almere

Persoonlijk, praktijkgericht en dichtbij.

Windesheim in Almere is een hogeschool in Almere. Het is ook de hogeschool, waar ik mijn opleiding HBO Communicatie heb gedaan. Tijdens mijn studententijd ben ik voor Windesheim in Almere als ambassadeur gaan werken. Vanuit deze functie was ik het visitekaartje van de hogeschool.

Als studentenambassadeur heb ik op verschillende evenementen, zoals de Open Dagen en Profielkeuzedagen, meegeholpen. Door de jaren heen werd dit steeds meer en groeide ik ook door binnen de hogeschool. Zo deed ik als piet mee met het jaarlijkse Sinterklaasfeest, werd ik coördinator van het uitstroomonderzoek voor HAVO 5 en MBO 4, zat ik in de Studenten Werving Advies Commissie, verzorgde ik op de termijn ook zelf workshops op de Profielkeuzedagen en gaf ik gastlessen aan 1e en 2e jaars studenten van de hogeschool.

Ook na mijn studententijd bleef ik als freelancer actief voor Windesheim in Almere. Zo werd ik regelmatig ingezet als supervisor van één van de locaties op de open dagen en verzorgde ik als gastheer presentaties over profielkeuze op de Profielkeuzedagen.

Klant:
Windesheim in Almere
Services:
Presenteren, Host & Hospitality